Pladebearbejdnings Processer

APC ApS tilbyder, som dansk kinesisk underleverandør, pladebearbejdning af primært stål og aluminiumsemner samt div. legeringer. Processerne kan være laserskæring, buk, chassi fremstilling osv. Samt overfladebehandling. Tilbud Ønskes

Vi tilbyder lavvolumen og prototype produktion i Shenzhen. Typisk fra 3 til 10 stk med ca 1 uges leveringstid. Serieproduktion foretages i Ningbo og Cangzhou på specialfabrik med garanti for global konkurrencedygtig pris.

Klip

CNC Klip

Anvendelser: Kan skære et bredere udvalg af materialer som stål, rustfrit stål, aluminium eller kobber med præcisionstolerancer. Dens omkostninger kan være billigere sammenlignet med laserskåret.

Specifikationer:
Tilstand: AMADA AMK6-31
Maks. Klippestørrelse 3100 mm bredde '
Maks. 6 mm tyk til stål- og aluminiumplader og maks. 4 mm tyk skæreevne til rustfri stålplade
Præcision: +/- 0,15 mm

Buk
Buk

CNC Buk

En pressebremse er en presse, der bruges til at bøje, forme eller stanse metal. Det er en presse, der udøver en kraft på et sæt matricer. Kraften kan skabes ved mekaniske, hydrauliske, elektriske eller manuelle midler.

Ældre anvendte systemer dør fremstillet til den ønskede bøjningsvinkel. Når metalplader blev presset mellem matricerne, tog det matricens vinkel, når matricerne var i bund. Dette kaldes bundbøjning. Hvis der udøves tilstrækkelig tonnage på metallet til at skabe et skarpt hjørne, kan dette også kaldes møntering.

De fleste trykbremser i dag bruger luftbøjning. Dette er en proces, hvor en sofistikeret kontrol bestemmer dybden, som stansen eller den øvre matrice strækker sig ind i den nedre matrice. Luftbøjning tager meget mindre tonnage end bundbøjning eller -fræsning.

Mere komplicerede dele kræver grænseflade med en CNC-bagmåler for at tillade operatøren at placere metal mere præcist til formning. Vores state-of-the-art præcisionspressebremser har et unikt opadvirkende design, hvor de hydrauliske cylindre i underbjælken matcher afbøjningen af ​​den øvre bjælke for at eliminere en del kano og levere ensartet produktionskvalitet.

Vores højt tonnage pressebremser tilbyder en bred vifte af kapaciteter til forskellige materialer.

Specifikationer:

Tilstand: FNT 170-3 Op til 12 mm stålbøjningskapacitet. Dellængder op til 3200 mm lange.

Punch
Punch

CNC Punches

Anvendelser: Vores CNC-stans er avanceret. Forbedringer i pressedrevsteknologi, maskinstyringsdesign, værktøj og CAD / CAM-programmeringssoftware øger kapaciteten og den samlede alsidighed af CNC-tårnpunchudstyr på vores fabrik.

CNC-udstansninger har høje hitfrekvenser på det mekaniske rammesystem som et direkte resultat af de hurtigere aksehastigheder og hurtigere acceleration og deceleration leveret af servosystemer. En mekanisk stempler har en fast slaglængde, der starter ved den fuldt tilbagetrukne position og slutter med stemplet i den nøjagtige bundposition. Denne type system er enkel at programmere og betjene. Dette betyder, at vi kan tage mindre ordrer og være konkurrencedygtige i prisfastsættelsen samt udføre større ordrer.

Specifikationer:

1270 x 2500 mm Arkstørrelseskapacitet
5052 Aluminium: 6 mm tyk
Varmvalsestål: Syltet og olieret: 3,2 mm tykt
Galvaniseret: 3,2 mm
A36 Stål: 3,2 mm
304L / 316L rustfrit stål: 2 mm
Positionsnøjagtighed: +/- 0,05

Lacer Cut
Lacer Cut
Lacer cut

CNC Laser Cut

Fordele: Præcis, ren skæring og kræver ofte ikke yderligere behandling. Ideel til kulstof og rustfrit stål, metalplader og indviklede mønstre. En hurtig, gentagelig og meget nøjagtig proces, som er ideel til høje produktionskørsler. Anbefales ikke til ledende materialer som kobber.

Ingen fysisk kontakt med arbejdsemnet

Lille varmepåvirket zone (mindre end plasma)
Minimal materialeformering
Præcisionsskæring
Komplekse konturer
Indviklede former
Rolige
Rens kanter
Smal Kerf
Del nestende
Intet værktøjsslitage

Teknologi: En computerstyret laserstråle med høj effekt er fokuseret på emnet, og den resulterende varmeenergi smelter eller fordamper materialet. Ethvert resulterende smeltet materiale blæses vej af trykgas under skæreprocessen, hvilket skaber en kant af høj kvalitet.

Specifikationer:

Maks. Klippestørrelse 2500 x 4000 mm '
Mildt stål op til 15 mm tykt
Rustfrit stål op til 10 mm tykt
Aluminium op til 6 mm tyk
Positioneringsnøjagtighed +/- .05mm (relativ position)
Effekt - 3600 watt

Stanse
Stanse
Stanse

DIE STAMPING

Stansning inkluderer en række forskellige metalpladeformende fremstillingsprocesser, såsom stansning ved hjælp af en maskine eller stansepresse, blankning, prægning, bøjning, flangering og mønstring. Dette kunne være en enkelt trins operation, hvor hvert tryk på pressen producerer den ønskede form på metalpladedel eller kan forekomme gennem en række trin. Die stempling's mest fordel er billige omkostninger sammenlignet med andre former for masseproduktion.
Operationer
· Bøjning
· Blankering
· Møntning
·Tegning
· Dyb tegning
· Fortryde og jagte (prægning)
· Formning
· Piercing
· Progressiv stempling


Top
Tilbage